graf.png

O meni

92687361_120335662953311_484195487891167
KAKO SEM PRISLUHNILA ŽIVALIM IN NAŠLA NOTRANJI MIR
 
Sem oseba, ki ve, kaj je biti 24/7/365 pod stresom, ki ve, kaj je huda trema, ki ve, kako zelo zelo zelo težko je delo na sebi. Na tem področju sem v zadnjih letih naredila ogromne premike, preplezala visoke ovire in končno občutila, kako je začutiti mir v srcu. Kako neopisljivo MIREN občutek je to. NA MESTO ŽIVČNOSTI, NERVOZE, STRAHU SE JE NASELIL MIR. Dolgo sem se iskala … nisem vedela, kaj je tisto moje poslanstvo, kaj bi počela v življenju. Edina stalnica v mojem življenju je povezanost z živalmi in neka notranja, v mladih letih čudaška želja, da ‘bi bila psiholog za živali’.
 
 
15 let nazaj je v moje življenje prišel majhen konjiček Gogi. Ko sem ga spoznala, je cele dneve stal pred drevesom in “strmel” vanj. Bil je zlomljen in popolnoma zaprt pred svetom. Zaradi njega sem v vseh teh letih še toliko bolj intenzivno iskala načine dela z živalmi, preko katerih bi lahko pomagala, da ponovno odpre svoje srce. Nekaj teh pristopov je temeljilo na dominanci in ti načini so se mi ves čas upirali … Velikokrat sem slišala, da drugače pač pri konjih ne gre.
 
Leta 2014 pa sem odkrila način, kako svojega konjička resnično “ljubeče poslušati” in mu z umirjanjem sebe pomagati, da v moji bližini tudi sam najde mir. Torej našla sem način, veliko težje pa je bilo to dati v prakso, saj sem ob tem začela prihajati v stik s sabo … Zato sem potrebovala še eno močno brco. Drugi poni si je zlomil nogo in kost se 3 mesece ni celila. Več o tem pa drugič :)
 
In tako se je v teh zadnjih letih izkristaliziralo, da je ‘moje’ poslanstvo ljudem in živalim pomagati ‘najti mir v duši’. Začela sem delati na sebi, se izobraževati. Jaz, ki sem bila vse svoje življenje najbolj ne-miren človek, kar jih poznam. Od grozljive treme pred vsakim preverjanjem znanja že v OŠ naprej … Postala sem Trust Technique Practitioner. Izobraževanje, kako tiste, ki si tega želijo, naučiti ‘Ljubečega poslušanja živali’ in preko tega priti do povezanosti in sodelovanja, brez kakršnekoli prisile. Zdaj želim to znanje deliti med ljudi, ki si želijo pozitivnih sprememb in so zato pripravljeni tudi narediti korak iz cone udobja (delo na sebi) … Verjamem, da mi je bila popolnoma vsaka izkušnja v življenju ena lekcija k uresničitvi tega poslanstva. Moja želja je, da ljudem in njihovim živalim pokažem pot, ki sem jo prehodila sama, da bodo tudi oni našli v sebi mir in tako premagovali raznorazne ‘težave’ - tako psihične kot tudi fizične, s katerimi se soočajo (strahovi, agresija, ločitvene stiske, bolečine ...). Ker - če je uspelo meni - lahko uspe vsakemu!
 
BODI SPREMEMBA, KI JO ŽELIŠ VIDETI V SVETU. 
Petra Gjureč, Trust Technique® Practitioner
Storitve

 

Individualne konzultacije

Celodnevne delavnice

Predavanja

Spletno članstvo - Facebook