top of page
3-mesečni PAKET:
Z ZAUPANJEM ČEZ IZZIVE
Iz
Ne zmorem se povezati s svojo živaljo, kot želim. :(
v
Tako sva povezani / povezana, da je za sodelovanje potrebna samo misel. :)

 

3-mesečna intenzivna podpora zate in za tvojo žival. Prvi konzultaciji (v okolju, kjer se ti in tvoja žival počutita najbolj varno), kjer ti bom predstavila Tehniko zaupanja in te naučila, kako jo uvesti v vsakodnevno življenje, sledi 3-mesečna intenzivna podpora. Preko skypa ali zooma se bova slišali/slišala enkrat tedensko (3 mesece) in vaju bom spremljala med izvajanjem Tehnike zaupanja.

 

3 mesece bom tukaj zate za vsa tvoja vprašanja v zaprti Facebook skupini. V skupini bom objavljala kratke tedenske izzive, naloge in nasvete, kako sebe in svojo žival popeljati v svet zaupanja, miru in globoke povezanosti.

 

Komu je namenjen Popoln paket zaupanja in miru?

Vsem, ki ste skrbniki živali z "malo več" težavami, z globljimi strahovi, nerazrešenimi travmami, ki dejansko potrebujejo psihoterapevtski proces.

Skrbniki živali, ki

 • se bojijo raznoraznih zvokov (grmenje, petarde, določeni glasovi ...),

 • Se bojijo določenih živali ali ljudi,

 • se bojijo vožnje z avtomobilom,

 • se bojijo obiskov pri veterinarju,

 • niso samozavestne,

 • ki prekomerno lajajo, cvilijo, živali,

 • se jih lotevajo različne zdravstvene težave 

 • ...

V tem času vas bom naučila, kako jih podpreti pri celjenju njihovih čustvenih ran / travm, premagovanju strahov (nevihte, petarde, drugi zvoki ...), ločitvene stiske, prekomernega lajanja. Podpremo lahko živali, ki imajo zdravstvene težave. Končno boste lahko ZAŽIVELI v miru in sproščenosti. <3

Z ZAUPANJEM ČEZ IZZIVE s svojo živaljo - v treh korakih :).

Dnevni paket: VZPOSTAVITA ZAUPAN

1. korak: BREZPLAčNI TELEFONSKI POGOVOR

Te zanima, kako vama lahko pomagam se še bolj globoko povezati, kako premagovati izzive in kako vaju lahko podprem na vajini poti? Pokliči me, tukaj sem, da slišim vajine izzive in želje. <3 

V 20-minutnem pogovoru ti predstavim, kakšno bo našo skupno potovanje, če se zanj odločiš.

POKLIČI ME: 070 727 755

 

2. korak: BREZPLAČNA PREDSTAVITEV tehnike PRISLUHNITI ŽIVALIM. 

Po najinem telefonskem pogovoru ti pošljem video, kjer še podrobneje predstavim način dela, pogled v ozadje, da res razumeš, zakaj je ta pristop / način dela z živalmi tako zelo zelo zdravilen - tako za človeka, kot za žival.

 

3. korak: Nakup 3-mesečnega paketa Z ZAUPANJEM ČEZ IZZIVE

Ko začutiš, da je to - to. Da želiš v svoje življenje uvesti nekaj tako zelo čarobnega, kot je Tehnika zaupanja, me pokličeš (070 727 755), določiva termin in gremo novim čarobnim dogodivščinam naproti :)))). 

Naša prva konzultacija poteka v okolju, kjer se ti in tvoja žival počutita najbolj varno. Predstavila ti bom Tehniko zaupanja in te naučila, kako jo uvesti v vsakodnevno življenje.

 

Lahko se srečamo preko Skype-a ali pa pridem k vama na dom (z doplačilom potnih stroškov).

 

3-mesečni paket Z ZAUPANJEM ČEZ IZZIVE vključuje:

 

1. Prva KONZULTACIJA (vzpostavita zaupanje) - 2 uri

 • Pogovor (težave, izzivi, želje)

 • Kratek pogled v delovanje živčnega sistema (travme, strahovi, agresivno vedenje, zamrznitev ...) v kontekstu z vajinimi izzivi

 • Tehnika zaupanja 

 1. Predstavim ti principe Tehnike zaupanja.

 2. Naučim te, kako najti v sebi mir / kako biti prisotni - tukaj in zdaj.

 3. Naučim te, kako mir, ki ga ustvariš v sebi preneseš na žival.

 4. Naučim te, kako in kdaj "prisluhneš" živali ter kdaj vnašaš vanjo mir (dejansko gre za neke vrste živalim prilagojeno psihoterapijo, prečudoviti rezultati pa so poglobljena povezanost, zaupanje in samozavest.

 5. Predstavim ti, kateri so nadaljnji koraki, da bosta lahko celila čustvene rane/travme (strahove, nezaželjena vedenja, ločitvene stiske ...)

 6. Predam vama tedensko domačo nalogo, da se bosta res povezali/povezala in zgradili/zgradila trden odnos, ki temelji na zaupanju.

2. Druga KONZULTACIJA (izkustveno učenje) - 2 uri

 • Tukaj pa se lotiva izzivov, s katerimi se tvoja žival srečuje.

 • Podrobneje se poglobiva v drugi princip Tehnike zaupanje - Izkustveno učenje, kjer žival spoznava, da je lahko v katerikoli situaciji mirna.

 • Narediva načrt dela.

 • Skupaj izvedeva prvo terapijo.

 • Dorečeva tedenski plan in se veseliva rezultatov :).

3. TRIMESEČNA PODPORA 

Takoj po prvi konzultaciji sem ti z vso ljubeznijo na voljo:

 • NADALJNJE KONZULTACIJE (10x po 1 uro): Enkrat tedensko po eno uro pogovora preko skypa ali zooma, kjer vaju spremljam med izvajanjem terapije (10 dodatnih individualnih konzultacij po eno uro)

 • 3- mesečno članstvo v zaprti Facebook skupini (kjer objavljam motivacijske in bolj poglobljene vsebine, ki te bodo podpirale na novi poti & odgovarjam na vprašanja, ki se ti pojavijo v času med konzultacijami. Če želiš anonimno, jih objavim jaz.).

 

Tvoj prispevek za pot v novo življenje: 470 eur

 

Če čutiš, tako kot sem jaz, da je to - to, da je to ta košček, ki še ti / vama manjka, me pokliči. Srčno bom vesela, če bom lahko tista, ki vama lahko predam znanje do nekaj tako čudovitega, kot je zaupanje, povezanost in mir. 

 

Pokliči me na: 070 727 755

Objem, Petra

bottom of page