top of page
TEDENSKI PAKET:
ZAŽIVITA ZAUPANJE
Iz
Ne zmorem se povezati s svojo živaljo, kot želim. :(
v
Tako sva povezani / povezana, da je za sodelovanje potrebna samo misel. :)

Dnevni paket: VZPOSTAVITA ZAUPANJ

Konzultacija v okolju, kjer se ti in tvoja žival počutita najbolj varno. Predstavila ti bom Tehniko zaupanja in te naučila, kako jo uvesti v vsakodnevno življenje. Po prvi konzultaciji sem naslednjih 7 dni na voljo za vsa tvoja vprašanja, ki se ti pojavijo tekom uvajanja v nov - umirjen način življenja. :) Podpora v prvem tednu, ko pridobivaš svoje izkušnje, se mi zdi izredno pomembna. Tukaj bom za vsa vprašanja, ki se ti bodo pojavila - 7 dni po najini prvi konzultaciji. V teh sedmih dneh boš začutila/začutil prve spremembe, zaupanje in kako se poglablja povezanost s tvojo živaljo. <3

ZAŽIVI ZAUPANJE s svojo živaljo - v treh korakih :).

1. korak: BREZPLAčNI TELEFONSKI POGOVOR

Te zanima, kako vama lahko pomagam se še bolj globoko povezati, kako premagovati izzive in kako vaju lahko podprem na vajini poti? Pokliči me, tukaj sem, da slišim vajine izzive in želje. <3 

V 20-minutnem pogovoru ti predstavim, kakšno bo našo skupno potovanje, če se zanj odločiš.

POKLIČI ME: 070 727 755

 

2. korak: BREZPLAČNA PREDSTAVITEV tehnike PRISLUHNITI ŽIVALIM. 

Po najinem telefonskem pogovoru ti pošljem video, kjer še podrobneje predstavim način dela, pogled v ozadje, da res razumeš, zakaj je ta pristop / način dela z živalmi tako zelo zelo zdravilen - tako za človeka, kot za žival.

 

3. korak: Nakup Tedenskega paketa ZAŽIVITA ZAUPANJE

Ko začutiš, da je to - to. Da želiš v svoje življenje uvesti nekaj tako zelo čarobnega, kot je Tehnika zaupanja, me pokličeš (070 727 755), določiva termin in gremo novim čarobnim dogodivščinam naproti :)))). 

Naša prva konzultacija poteka v okolju, kjer se ti in tvoja žival počutita najbolj varno. Predstavila ti bom Tehniko zaupanja in te naučila, kako jo uvesti v vsakodnevno življenje.

 

Lahko se srečamo preko Skype-a ali pa pridem k vama na dom (z doplačilom potnih stroškov).

 

Tedenski paket ZAŽIVITA ZAUPANJE vključuje:

 

1. KONZULTACIJA - 2 uri

 • Pogovor (težave, izzivi, želje)

 • Kratek pogled v delovanje živčnega sistema (travme, strahovi, agresivno vedenje, zamrznitev ...) v kontekstu z vajinimi izzivi

 • Tehnika zaupanja 

 1. Predstavim ti principe Tehnike zaupanja.

 2. Naučim te, kako najti v sebi mir / kako biti prisotni - tukaj in zdaj.

 3. Naučim te, kako mir, ki ga ustvariš v sebi preneseš na žival.

 4. Naučim te, kako in kdaj "prisluhneš" živali ter kdaj vnašaš vanjo mir (dejansko gre za neke vrste živalim prilagojeno psihoterapijo, prečudoviti rezultati pa so poglobljena povezanost, zaupanje in samozavest.

 5. Predstavim ti, kateri so nadaljnji koraki, da bosta lahko celila čustvene rane/travme (strahove, nezaželjena vedenja, ločitvene stiske ...)

 6. Predam vama tedensko domačo nalogo, da se bosta res povezali/povezala in zgradili/zgradila trden odnos, ki temelji na zaupanju.

2 . ENOTEDENSKA PODPORA 

Po konzultaciji sem ti z vso ljubeznijo na voljo:

 • 7 dni (vsak dan) za vsa vprašanja, ki se ti pojavijo naknadno.

 • Ta teden te vključim v zaprto Facebook skupino, kjer dobiš nekaj dodatnih vsebin, ki ti bodo pomagale pri spreminjanju življenja v bolj umirjene frekvence. :) Tukaj postavljaš vsa vprašanja, ki se ti v teh dneh pojavijo. Če želiš anonimno, jih objavim jaz.

 • Sedmi dan se slišiva še preko Skypa ali Zooma, kjer vaju še enkrat spremljam (1 uro) ter podprem z dodatnimi nasveti, da bosta maksimalno opremljena za vajino novo prečudovito pot. :)

Tvoj prispevek za pot v novo življenje: 135 eur

 

Če čutiš, tako kot sem jaz, da je to - to, da je to ta košček, ki še ti / vama manjka, me pokliči. Srčno bom vesela, če bom lahko tista, ki vama lahko predam znanje do nekaj tako čudovitega, kot je zaupanje, povezanost in mir. 

 

Pokliči me na: 070 727 755

Objem, Petra

bottom of page