top of page

ZAKAJ ŽIVAL NE SODELUJE Z MANO?

Updated: Aug 26, 2020

GOGIJEVE ŽIVLJENJSKE MODROSTI


Za danes nam Gogi v imenu vseh živali želi sporočiti tole. Je besedilo še malo obogatil z deljenjem delčka svojega življenja.

"Ko ne sodelujem s tabo, je to zato ker: NE RAZUMEM, kaj želiš od mene (Vi ljudje, ki ste ista vrsta, se igrate pantomimo, pa včasih traja in traja, da ugotovite, kaj vam nekdo želi pokazati. Zato prosim razumi, da imam tudi jaz lahko težave, razumeti, kaj od mene želiš ti.)
 NE ZMOREM FIZIČNO: Jaz recimo ne morem preskočiti 2-meterske ovire, pa če si oba s Chicotom še tako želiva (do travice na oni strani recimo) 
NE ZMOREM, ker sem v preteklosti DOŽIVEL NEKAJ, KAR ŠE NISEM PREDELAL (nepredelana TRAVMA): Preden sva se spoznala, so ljudje delali z mano zelo grdo. Ker sem se bal, so na grob način "urejali" moja kopita. Bilo me je strah. Vsakič bolj sem bil zakrčen, oni pa vedno bolj grobi. Daj mi čas, da ponovno zaupam in ta strah predelam, ne samo dodatno potlačim.
 ME BOLI: Preden sva se spoznala sem bil "poni, ki bi ga otroci jahali". Vendar me niso premaknili z mesta. Ne, ker bi bil hudoben, razvajen, len, ali "bi nekoga pogruntal" … ampak, ker me je sedlo tako zelo stiskalo, da me je bolel vsak korak, ki sem ga naredil.
...


Prosim, prisluhni mi."


Prisluhnimo živalim30 views0 comments
bottom of page